Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!
Baseballjackets voor MHC Oss

Baseballjackets voor MHC Oss

Vanwege het 25-jarig fusiebestaan van Hockeyclub MHC Oss, gaat de hockeyclub Baseball jackets verkopen met achterop hun eigen ‘’Toross’’ (een getekende afbeelding van een Os) en voorop een embleem/logo van het jubileum. De Baseballjasjes zijn te bestellen op de speciale clubpagina van MHC Oss in zowel kindermaten als maten voor volwassenen.

Lees verder

Alpe d'HuZes kiest voor Promoz

Alpe d'HuZes kiest voor Promoz

Alpe d'HuZes heeft in samenwerking met Promoz een casual kledinglijn ontworpen. op de speciaal voor Alpe d'HuZes ingerichte pagina staat een assortiment kleding aangeboden met diverse AD6. opdrukken. Voor alle AD6. producten geldt; de opbrengst komt ten goede van Alpe d'Huzes. Deze actie is opgezet door Brenda Tholens en wordt praktisch ondersteund door Promoz.

Lees verder

Vereniging zeilvracht bestaat 50 jaar

Vereniging zeilvracht bestaat 50 jaar

Dit jaar viert vereniging Zeilvracht 50 jaar Beurtveer, Strontrace en Visserij! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij van Promoz in samenwerking met Zeilvracht een heel leuk assortiment aan kleding samengesteld. Deze kleding, bedrukt met het speciaal ontworpen logo van 50 jaar Zeilvracht, kan iedereen bestellen via www.promoz.nl/zeilvracht.

Lees verder

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?